Om oss

Fishy Minds är ett produktionsbolag i Linköping som fokuserar på design och animation. Vi arbetar primärt med kunder lokalt och i Stockholm, Göteborg och Malmö, men även med internationella uppdrag. Vi är experter på att skapa färgsprakande kommunikation som ger ett bestående intryck. Vårt utbud innefattar reklamfilm och marknadsföring, informationsfilm (även kallad presentationsfilm eller förklaringsfilm) som förtydligar tjänster och produkter, grafisk design och varumärke, samt digitala upplevelser och applikationer.

Det finns många sätt att förmedla ditt budskap. Fishy Minds ger dig en unik lösning som passar din produkt och din målgrupp. Vi har lång erfarenhet av att producera animerad film (2D- och 3D-animation), men även live-action-film inspelad med modern utrustning. Vårt huvudsakliga uppdrag är att fånga din målgrupps uppmärksamhet och göra ditt budskap kristallklart och minnesvärt.

Vårt team

Fishy Minds består av kreativa tänkare som blandar strukturerat arbete med konstnärligt skapande. Våra projektledare lämnar inget åt slumpen och ser till så att projektet flyter på från start till leverans. Produktionsteamet har lång erfarenhet av design, illustration, animation, redigering, modellering, utveckling och hitta lösningar för alla typer av projekt. De har dessutom en utomjordisk tankeverksamhet som har förmågan att lyfta ditt budskap till nya nivåer. Vi strävar efter att tänka annorlunda och skapa kommunikation som bryter igenom bruset.

Oskar Forsgren

VD & Creative Director

Daniel Nilsson

Projektledare

Hans Söderström

Säljare

Rasmus Arnell

CG Artist

Mirza Talovic

Motion Designer

Karoline Björk

Film & Animation

Corinna Harris

Copywriter

August Sjögren

Utvecklare